Köp när det är rabatt och kampanjer

Många pratar om att tjäna pengar, men hur skulle det vara om man istället talar om att spara pengar. Då behöver man inte öka sin inkomst något för att ha över pengar varje månad. Ett tips som jag använder mig av för att hålla lite extra i min plånbok är att jag alltid jämför priser hos olika företag innan jag bestämmer mig för att handla. Jag har även ett vakande öga på om någon av de jag ska välja mellan ha kampanjer eller någon slags rabatt. Om, så kan man spara lite extra på det.

I sommartider brukar oftast kampanjer födas. Jag tror personligen att det är så för att folk är lediga och har tid att handla. Sen att hela Sverige ha extra pengar över då semester pengarna trillar in gör inte saken sämre.

För mer tips på hur du får din plånbok att bli fetare så rekommenderar jag marketshark.se som handlar om allt rörande din ekonomi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *